SciPix Fesztivál - Legyen COOL az űr (is)

2023. 11. 07. - 2 perc olvasás

SciPix Fesztivál - Legyen COOL az űr (is)

Avagy hogyan is kerültünk a csillagok közé?

Október 28-án egy igazán különleges kalandban volt részünk az Erzsébetligeti Színházban. Egy lelkes ifjú csapat gondolt egy nagyot, és egy családi rendezvény keretein belül összefogta a tudományt, a fotózást, az inspirációt és a kreatív alkotást, mindezt a gyerekek közönsége számára kedves köntösben.

A téma hallatán mi is megihletődtünk és éreztük, hogy ha a csillagokig nem is érünk el, de ott a helyünk az első SciPix Fesztiválon.

A temérdek érdekes előadás, bemutató, kísérlet és interaktív foglalkozás mellett a COOL standján volt lehetőség egy kicsit leülni, és színezéssel, rajzolással, festéssel kikapcsolódni, elmélyülni.

A kisóvodásoktól kezdve, a komoly gimnazistákig minden korcsoport megfordult nálunk, sőt egy-egy szülőt is elkapott a kreatív alkotás vágya. Bátran mondhatjuk, hogy csodák születtek, nem is gondoltuk volna, hogy ennyire sokféle módon tudja a világűr témája inspirálni a különböző korosztályokat. S hogy mennyire voltak aktívak az alkotók, mi sem mutatja jobban, mint hogy a nap végére elfogytak a színezőink és az alkotásokért kiosztott ajándékaink is. 😊

Köszönjük mindenkinek, akinek megfordult nálunk, örülünk, hogy jól éreztétek magatokat!

Külön köszönjük a nekünk ajándékozott alkotásokat, amelyekből itt meg is mutatunk néhányat.

Szuper fesztivál volt, mi a következőn is ott leszünk! Gyertek Ti is!

 

 

Tetszett a cikk? Megosztás:

Ez is érdekelhet