COOL újdonságok!

2022. 09. 10. - 2 perc olvasás

COOL újdonságok!

Fedezze fel a legújabb COOL BY VICTORIA termékeket!
Megérkezett pár várva-várt termék, melyek megszínesítik a mindennapokat.

 

Nézzük, mik ezek az újdonságok:

#zsírkréta

A színezés nem csupán vidám időtöltés, de fejleszti a kézügyességet, és kreativitást is. A készletben található 12 varázslatos színnel életre kelthetik a rajzokat a legkisebbek is. Nagyobb felületek színezésére is alkalmasak a COOL új zsírkrétái, melyek nem morzsolódnak, szépen satírozhatók. A papír borítás meggátolja a csúszást, ezáltal stabil fogást tesz lehetővé. A kréta nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. Ha a ruhára vagy a falra kerülne sem jelenthet gondot, könnyen ki-és lemosható minden anyagról és még a kezekről sem tart órákig lesikálni.

#tempera

A festés szerelmeseinek is hoztunk egy újdonságot! A 12 káprázatos színt tartalmazó tempera készlettel igazán élettelivé varázsolhatja a festmények minden kis részletét. A különböző temperákat keverve további színeket hozhatnak létre a gyerekek, a legváltozatosabb színvilágokat alkothatják meg, melyeknek csak a fantáziájuk szabhat határt. Mind az iskolában, mind otthon megállja a helyét, hiszen kiváló minőség, magas pigmenttartalom és remek fedőképesség jellemzi ezt a terméket.

#filctoll

Ha igazán élénk színeket szeretnél, akkor most figyelj! Megérkezett a COOL  12 darabos filctoll készlete. Nem csak papíron, hanem kartonon és fán is remekül fognak ezek az újdonságok. A készletben megtalálható minden szín, ami csak kellhet a gyerekeknek. Ragyogó, élénk színeivel remek társ lesz a rajzok megalkotásában. Ráment a ruhára? Az sem okoz gondot, hiszen vízbázisú festékanyagának köszönhetően a legtöbb textilből 30 fokon könnyedén eltávolítható.

#öntapadó füzetborító

Senki se szereti a sérült vagy koszos füzeteket, így erre is hoztunk egy COOL megoldást! Öntapadó füzetborítóval bármilyen füzet könnyen befedhető, hiszen egész felületén tapad. Ha mintás a füzet az sem probléma, mert áttetsző, így nem rejti el a csodaszép mintás füzeteket sem, szimplán csak megvédi őket a gyűrődéstől és piszkolódástól. Legyen tiéd a legCOOLabb és legtartósabb füzet! A4-es és A5-ös méretben elérhető egyaránt!

Tetszett a cikk? Megosztás:

Kapcsolódó termékek

Ez is érdekelhet